Livet just nu

Är upp och ner… Men jag blickar framåt.
Håller på att gå tillbaka till WordPress och använda min domän igen. Kommer starta upp på allvar om några dagar… Och kommer meddela er. Här på Nouw tackar jag för mig runt årsskiftet. Nouw är bra, men jag har haft svårt att få till det som jag vill. Mest med bilder och blogga från mobilen har inte varit det lättaste. Men jag har försökt. Sen kändes nouw.com för stort på nåt vis. Men gav det en chans!
Mycket tid går åt till att bygga upp nya sidan. Men är på god väg.

Men har ägnat mycket tid åt min familj. Ikväll har vi pärlat, såg på Äntligen hemma på tv4. Där byggde en kille som är känd som Pappas pärlor byggde ett ”pepparkakshus” i just pärlor. Både Peter och jag tyckte det verkade kul så vi plocka fram pärlor o började. Peter fick plocka ut bruna pärlor och jag pärlade. Walther gjorde paket helt på fri hand. Duktig kille. Måste dock köpa mer bruna pärlor imorgon.

Walther kom hem idag med en tomte han gjort i textilslöjden. Det var den han sydde när han sydde sig i fingret för ett par veckor sen😂

Världens sötaste och mest välkomnande tomte jag sett på länge. Tack älskade unge!

Nu ska jag sova. Blir tôrget i möra och så leksaksaffären för inköp av mer pärlor.

God natt!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge