30 Dagars blogglista dag 30

Dag 30 – Mina husdjur

Vi har en hund. En liten blandrashund med raserna chihuahua, tibetansk spaniel och lhasaapso. Men man ser mest chihuahua och de flesta tror hon är renrasig chihuahua. Men så är inte fallet. Hon är världens klokaste goaste lilla tös. Peter. Morgonen säger man ”Nu är det god morgon Walther!och då springer hon in till honom och river i hans täcke. Vaknar han inte så hämtar hon leksaker och slänger i ansiktet…  Som tur är bara mjukisar!

I somras hade hon full koll på honom när han var dålig. Hon väckte oss på nätterna när han hade feber och visade att han inte mådde ok. Och de dagar han var dålig var hon orolig och låg helst intill honom när vi var hemma.

Och hon är hyfsat lydig. Ibland fuskar hon. Men för det mesta så lyder hon.

Sen har ju Walther två gulmagade vattensköldpaddor. De har han döpt till Valle och Bella. Valle är mer social och simmar fram till rutan när man går förbi. Och honom kan man ta upp och klappa. Bella drar gärna in huvudet i skalet om man klappar henne. Men mer och mer accepterar hon oss.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge