30 Dagars blogglista dag 29

Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 

Alltså jag vet inte vem jag skulle vilja byta liv med. Kommer inte på någon direkt.

Jag är nöjd som jag är tycker jag. Men måste jag säga någon person så kronprinsessan Victoria. Snygg klädsel, snygg hela hon. Och få promenera och busa med prinsessan Estelle och prins Oscar i Hagaparken, eller en dag på Sollidens slott på Öland. Verkar ju mysigt.

Men om det nu bara gäller en dag så skulle det väl vara på Victoria-dagen 14/7. Så man får ta på sig Västergötlands folkdräkt. Eller så finklänning, tiara med strass och diamanter. Och hon kan gå i högklackade skor! Det vill jag också kunna!

Men faktiskt vill jag vara den jag är. Ingen annan! Jag är jag och jag duger!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge