Trevlig första advent!

Hittar inte vår adventsljusstake med 4 ljus, Peter tror den har blivit slängd… hade nog inte ens den framme förra året, var ju sjuk så mycket! Men våra stakar i fönstren är uppe, Dock måste nya lampor till den ena köpas morgon, Och en stake har Walther fått på sitt skrivbord i sitt rum, en röd ljusstake passar han fint! Men tänder första ljuset här i bloggen iaf:)

Hur har eran dag varit?

Jag har haft en trött dag! Gårdagens kalas tog på krafterna! Men jag tog mig ett träningspass i ridhuset. Inte på hästryggen (tyvärr) utan bredvid. Walther som red idag. Idag red han Nimbus. Och gjorde sina övningar som läraren sa och det gick fint! Sen lekte de följa John. Walther började leda, och frågade om han fick trava. Det fick han. Så vi drog igång i trav och när jag tittar upp sitter Walther med armarna utåt, travar alltså utan att hålla sig i! Hjärtat i halsgropen på mamman och gapskratt från Walther! Sen kramade han Nimbus, klappa han på rumpa, red snett igenom, trava över bommar m.m. N, som rider i samma grupp travade också över bommar, satt utan stigbyglar, med uppdragna knän m.m. Och Walther följde henne jättebra.Men jag var helt slut. Min kondis var inte den bästa. Men skoj var det! Och härligt att få gosa med pållarna igen!

Inte längesen han var orolig och rädd att trava, men han gjorde det på Nimbus som han inte ridit på länge. Hans favorit Valle har fått gå i pension. Men att rida Nimbus gick över förväntan också! Riktigt skoj att se! Dock vågar jag inte riktigt låta han rida utan att jag håller i, det kunde jag med Valle, men han får vänja sig med Nimbus lite innan vi släpper taget. Men fortsätter han som han gjorde idag så tror jag att han snart kommer att rida utan att jag håller i! Stolt hästtokig mamma!

Ikväll har vi ätit resterna av gårdagens tacos. Tog tortillabröden och gjorde pizza på dom. Jättegott och smart! Tog resterna av salladen, gjorde en vinägrett och la i lite fetaost i:) Såå gott det med!

Alldeles strax sova! Dock behöver jag inte upp jättetidigt imorgon. Walther är ju hos morfar på avlastning denna helgen, så han åker därifrån imorgon bitti. Jag ska försöka plocka lite till och hålla den fina ordning vi har. Sen ska jag till studion på kvällen och ta emot för julöppethus tillsammans med mina goa kollegor i Beauty Sisters… längtar till jobbet!! Ska bli skönt att komma dit imorgon!

Vad ska ni göra imorgon?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge