30 Dagars blogglista dag 23

Dag 23 – Min dag i bilder & text

Hade tänkt att köra någon variant av EFIT.
Men det blev inte riktigt som jag tänkt, glömde av det på morgonen. Och sen har det rullat på med det ena än det andra.

Men lite bilder från dagen ska ni få.
Var på tôrget på FM med farmor. Fikade på kyrkans hus. När Jag kom hem delade jag min dosett. Jobbigt med alla mediciner varje dag. 6 tabletter på morgon/FM. Varav en inte kan tas med ihop med en annan. (Kalket slår ut järnet) så järnet tas 2h efter efteråt. Sen 1 tablett lunchtid och 3 på kvällen. Och då är det återigen 2h mellan kalk och järn. Jättejobbigt men det måste bara gå. Till morgonjärnet tar jag en c-vitamin brus samt en järnbrustablett med c-vitamin. Allt för att få upp mitt blodvärde.

Åt lite korvstroganoff och budget till lunch. Gårdagens rester. Såg lite på Lilla huset på prärien och Doktorn kan komma innan jag åkte och hämtade Walther i skolan och körde till musikskolan för trumlektionen. Glömde mobilen i bilen så kunde inte fota honom idag. Men han va så redig hela lektionen. Och fick läxa att lära sig vad de olika delarna på tumstockarna heter.

Handlade på Ica med farmor och hennes granne efter musikskolan. Sen mysfika hos farmor.

Här hemma har grabbarna duschat och jag har förberett för julöppethus på måndag. Gjort några goodiebags till detta. Här får ni en sneakpeak på dessa påsar.

Ser 112 på liv och död nu och vilar. Ladda inför morgondagen där vi ska till Skas Skövde med Walther för DTn. Och sen ska jag jobba en stund i studion.

Så blir lite att göra imorgon med.

Ta hand om er!//

3 thoughts on “30 Dagars blogglista dag 23

  1. Det är jobbit med tabl, Jag har ganska många att tar. Har gjort en gastric by pass op och sen äter jag för nedstämdhet och deppighet också. Jag har det i dosett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge