30 Dagars blogglista: Dag 15


Dag 15 – Två saker jag längtar efter

Längtar efter mycket saker men jag längtar allra mest efter att vi ska få vara friska och krya. Vi har varit mer eller mindre sjuka sen i mars. Och ja Walther har varit sjukast och ätit antibiotika nästan hela tiden, slapp två månader (augusti-oktober). Nu inväntar vi datortomografi och sen Göteborg efter det. Sen hoppas jag på att min älskade Öronprins får må bra. 

Dessvärre så blir mina magproblem sämre strax efter de perioder Walther varit dålig. Stressen kring allt påfrestande och när det är lugnare blir jag dålig… Ett ordentligt ekorrhjul vi hamnat i jag och Walther.  Säger som Walther sa till personalen på barnmedicin i somras (ber om ursäkt för för svordomar) ”Nu får den där jävla blodpolisen göra sitt jobb så jag blir frisk!” Klockrent sagt! Älskade lille gubben. 

Det andra jag längtar efter är Walthers födelsedag den 3/12! En dag bara för honom där han ska få stå i centrum, äta tårta och öppna paket. Ska ha lite kalas med släkten. Walther bestämde Tacos som mat så vi ska bjuda gästerna på detta. I veckan ska Walther och jag börja baka. Strasskakor har Walther önskat och chokladbollar. Sen blir det nog lite bullar och/eller lussekatter också. Ska bli en fin födelsedag för honom. På fredag ska han få åka med mig och inhandla lite kalassaker. Tänk att han redan är 11år! Vart tog dessa år vägen? 

Sen såklart längtar jag efter Lucia, julen, och innan dess mina två julöppet hus. Dessa kommer jag att ha i studion och inte hemma. Sen väntar jag på att få visa er min överraskning här i bloggen…  Måhända att en liten sneakpeak kan komma upp innan dess… Men den 1/12 kommer överraskningen upp här i bloggen. 

Nu ska jag sova! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge