Det blir inte alltid som man tänkt sig, men bra ändå. 

Ja alltså det har varit en tuff tid det senaste, men jag blickar framåt och ser ljust på framtiden. 

Senaste veckan har jag varit förkyld. Walther blev lite förkyld också och i helgen började Peter med. 
Att jag och Peter blir förkylda är väl ok,  men Walther ska helst inte bli det med tanke på örat. Och ja han tempade i torsdags och hade ont. Blev att ringa Öron/Näsa/Halsmottagningen och rådfråga. Och svaret blev som vanligt att han måste in på kontroll. Så vi åkte in. Räknade med 1-1,5 h inkl väntetid. Men ack vad jag bedrog mig. 4h!!! Dr som var en ung trevlig tjej tog Walther otroligt bra. Han har själv sagt nu i efterhand att hon var bra och att han gillade henne. Hon undersökte Walther och valde senast konsultera dr Dahllöf (som är Walthers ansvarige läkare). Dr Dahllöf hade fått svar på remissen han skickat till Göteborg. De ville att man skulle ta prover samt göra ny DT innan vi kom ner. Den 24/11 ska DT göras.  Men proverna togs i fredags då man ville kolla värdena ändå på Walther.  Så Emla lades på hand och i armvecket, sen fick vi gå och äta. Efter en timma var det dags att besöka Barnmottagningen i deras helt nya lokaler och ta prover. Tog lite tid, men proverna togs och vi kunde gå tillbaka till öron/Näsa/Halsmottagningen igen (med kaffepaus emellan) och få provsvar. Dr bad om akutsvar på proverna. De hade inte fått alls svar på en timma. Men efter ännu ett samtal mellan den unga dr och Dr Dahllöf så blev det ändå en omgång antibiotika. Det håller infektionen i schack men får inte bort den. Men nu hoppas vi på att dom i Göteborg kan fixa det

Tack o lov har vi världens tåligaste, tappraste och duktigaste lille Öronprins! 

Walther är pigg men har rejält ont till och ifrån. Igår va han jätteledsen pga smärtan. Och man känner sig så maktlös som mamma. Kan ju inte göra annat än att ge den smärtlindring som vi rekommenderats att ge honom samt trösta och stötta. 

Men han får gå till skolan idag, är det något så hör de av sig. 

Men nu är dwtsova

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge