30 Dagars blogglista: Dag 13

Dag 13– Favorit Tv-serier


Hederliga gamla såpor som Tre Kronor, Rederiet, Hem till byn och Skilda världar bara älskade jag när de gick på tv. Ser Rederiet typ dagligen via Öppet Arkiv

Men även andra Tv-serier såsom Doktorn kan komma, Dr Quinn och Lilla huset på prärien är serier jag älskade förr och gör ännu. Ser dessa nästan varje dag via Tv4Guld. Och jag njuter varje sekund jag kan se på dessa. 

Sen ser jag gärna program som Akuten, 112 på liv och död, Förlossningskliniken, Syrror m.fl. Ja jag har nån förkärlek till läkarprogram. Vet inte varför med sånna program har jag gillat sen jag va liten. 

Sen älskar jag ju Hela Sverige bakar och Hela Sverige bakar junior, Sveriges Mästerkock och Sveriges mästerkock junior. 

Vilka är just dina favoriter? 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge