30 Dagars blogglista: Dag 9

Dag 09 – Mina rädslor

Alltså jag är ingen typ som är sådär rädd, jag har respekt för en del saker, men inte direkt rädd. 

Men jag är faktiskt mer eller mindre rädd för getingar. Allt efter att jag blev getingstucken för 14 år sen och hela armen svullnade upp. . . Troligen ett jordgetingstick. Men sen dess är jag rädd för att få ett stick igen. 

Sen höjder är otäckt. Upp på stegar är hemskt. Det räcker med att gå upp på farmors vind ner är värst. 

Rulltrappor nedför är otäcka med. Åker hellre hiss eller går i trappor om jag får. Speciellt om jag har minsta lilla kasse eller väska med mig. Får panik. Gissa om det var en aning jobbigt i helgen uppe i Stockholm? 

Annars har jag inga rädslor. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge