30 Dagars Blogglista: Dag 7

Dag 07 – 3 artister jag gillar

  1. My Kullsvik: Får verkligen gåshud av hennes version av Adeles låt Hello. Så grymt bra låt och grymt bra version av Hello. Dessutom är My från Tidaholm.
  2. Jess Glynn – ännu en som kan ge gåshud! Wow hon sjunger min favoritlåt (just nu)https://youtu.be/cLyUcAUMmMY%20
  3. Laleh – hon har oxå bott i Tidaholm. Så härlig sångerska med hjärtat på rätt ställe och som gast det väldigt tufft i livet. Alltså även hon ger gåshud. Lyssna på Bara vara mig själv Detta är mina 3 favoriter… Vilka är dina?

Ta hand om er!//

0 thoughts on “30 Dagars Blogglista: Dag 7

  1. Hej och välkomna till min öppna dagbok. Fingrarna bakom orden sitter på mig.. En 46+are som lever ett svensson liv med två tånåriga barn och en älskad man. Bloggen är min dagliga drog där jag skriver av mig om mina åsikter, tankar och vardag. Jag gillar även att inspirera och tipsa mina läsare med olika saker som jag själv inspireras av. När jag inte bloggar så håller jag mig sysselsatt via sticka, smycka, rida, träna, baka, vara hemma m.m.. Teckenspråk är ett språk som jag håller varmt i hjärtat. Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. Men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganoser m.m.. Så här får du läsa om min kamp om försöka utbilda mig, tankar, tips och vardag! Vill du komma kontakt så är E-post: golda@home.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge