Naken och morgontrött MammaKaos 

Här sitter jag påväg till Stockholm. Kl är 08,06. 1,5h knappt kvar. 

Känner mig alldeles naken. 
Näe jag har kläder på mig. Men att gå upp kl 5 för att både duscha och lägga makeup var inte att ens tänka på. Duscha gjorde jag, kan ju inte sitta på tåget och lukta skunk?! Men jag känner mig naken utan makeup. Det räcker med mascara och ett läppstift i naturlig ton så känner jag mig fräsch och bekväm. Speciellt ute bland folk. Nu känner jag ingen av de 6 som sitter i sviten med 8 platser. Men jag känner mig ändå naken och obekväm. Det är liksom inte jag. Och då vågar Jag inte ens prata Mary Kay:/ 

Dessutom gick mina glasögon sönder igår så jag känner mig än mer naken. 

Nu har jag min makeup med mig. I RESVÄSKAN. Och jag sitter vid fönstret med en passagerare bredvid mig så att gå och hämta den är lite bökigt…. Så får ta det när jag kommer fram. 

Känner mig verkligen inte bekväm utan makeup. Alltså. . . Konstigt man blivit… för 6 mån sen sminkade jag mig typ aldrig, bara inför fest, nu klarar jag knappt en dag utan makeup. 

Mitt självförtroende sjunker rökigt talat utan min makeup. . 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge