30 Dagars blogglista: Dag 4 – del 1

Dag 04 – Vad som finns i min väska

Nu blev ni nyfikna va? Kan säga att den just nu är fullproppad! Brukar normalt sett ha mobil, nycklar, almanacka, snteckningsbok, The Look (katalog med Mary Kays produkter, penna, plånbok,  tuggummi, huvudvärkstabletter, halstabletter, bivaxcremen, handkräm, lip-set och ett läppstift eller lipgloss. 

Men nu är det mer prylar! Massa produkter, hudvårdskort, mediciner, hårborste mm. Den är full! Varför? Jo för om 4 h beger jag mig med buss 303 mot Skövde för att sen sätta mig på tåget 07,17 mot Stockholm. Skulle åkt senare på FM. Men avvaktade tills igår med att boka biljett av olika skäl, vissa saker behövde lösas om jag skulle kunna åka idag. Så när jag skulle boka funkade inte bokningen på SJ. När de väl funkade var det tåget jag planerat att åka mycket dyrare. De billigaste biljetterna var sent på kvällen och tidigt på morgonen tidigare än tåget jag bokade på). Så jag kollade in nya bolaget MTR EXPRESS. Och hittade en biljett för 40kr billigare än SJ! Så nu ska jag ut och åka rött tåg:) 

Därav fullproppad väska! Ska ha spamys med Susanne imorgon kväll. Och fick inte riktigt plats i min resväska. Så fick lägga en del i handväskan. 

Fotar och/eller filmar senare och visar er. Så dagens inlägg blir 2 inlägg:) 

Nu ska denna brud försöka sova! Lättare sagt än gjort med 1000 tankar, funderingar och idéer. Upp 3-3,5h igen! Tur man kanske på buss och tåg:) 

  

Ta hand om er!//