LOVE YOURSELF: Dag 7

Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv

Åh så svårt! Egenskap som jag gillar med mig själv? Alltså tur man inte sitter på arbetsintervju just nu.

Nej men att jag är envis. Jag har genom åren lärt mig hantera min envishet på rätt sätt! Förr var jag fruktansvärt envis och gav mig inte trots att jag faktiskt hade fel.

Sen mitt minne för detaljer! Jag kan minnas både datum och ibland klockslag för vissa händelser. Eller saker som hände under ett specifikt tillfälle. Fick mycket beröm för detta i skolan när jag gick på Stengärde. Tror detta har mycket med min Atypiska Autism att göra. Och tja, det är väl en bra grej med den diagnosen. Annars ser jag inget bra med den

Ta hand om er!//

0 thoughts on “LOVE YOURSELF: Dag 7

  1. Haha jag önskar att jag också hade ett sådant bra minne som kunde minnas exakt allt i detalj! Vore ju drömmen!! Det finns, som du ser, något positivt med allt och det är de positiva sakerna som vi skall försöka lyfta upp!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge