3e sjukbesöket denna veckan! 

Jodå, idag var jag på hälsocentralen igen, provtagningen som dr i tisdags skickade remiss till. 3 rör togs, och jag var inte helt lätt att sticka. 2försök innan det gick! Så för min del var det enklare än vanligt. Var ju svårare när jag låg inlagd på sjukhuset. 

Åt ingen frukost innan provtagningen då jag inte riktigt förstod dr om det var fasteprov eller ej. Så efter besöket på hälsocentralen drog jag till vete&råg som ligger vid torget i Hjo och fikade. Mums! 

Väl hemma har jag gått promenad med Gel, druckit kaffe med farmor och nu lagt mig i soffan under filten och ser Lilla huset på prärien. Helt slut nu och sååå frusen. Brrrrr! 

Här tänker jag ligga tills halv 2. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge