Sjukbesök, trötthet och intervju av min son. 

Alltså måste dela med mig av den där intervjun av ens barn som många gör på Facebook. Jag intervjuade Walther och ja han är klockren! Älskade unge! 
Kopiera, fråga dina barn och skriv exakt så som de svarar.
Walther snart 11år
1. Vad brukar mamma alltid säga till dig?

–  godnatt 

2. Vad gör mamma lycklig?

–  att hon får blommor

3. Vad gör mamma ledsen?

– åh jag vet inte

4. Hur får mamma dig att skratta? 

– om jag får nåt jag gillar

5. Hurdan var mamma som barn?

–  som mig

6. Hur gammal är mamma?

– kommer inte ihåg, men vuxen 

7. Hur lång är mamma?

– vet jag inte

8. Vad är mammas favoritsysselsättning?

– se på tv 

9. Vad är mamma jättebra på att göra?

–  Mary Kay 

10. Vad är mamma inte så bra på?

–  steka pannkakor 

11. Vad jobbar mamma med?

–  Mary kay

12. Vad är mammas favoritmat?

–  lax

13. Varför är du stolt över mamma? 

– hon köper det jag gillar 

14. Om mamma var en seriefigur så vem skulle hon vara?

– Mimmi 

15. Vad gör du och mamma tillsammans?

–  går ut o plockar blommor

16. Vad är likt mellan dig och mamma ?

–  storleken… Jag har nästan växt om dig för du har börjat krympa…

17. Vad är olika mellan dig och mamma?

–  du har örhängen det har inte jag 

18. Hur vet du att mamma älskar dig?

–  att jag får puss och kram och krampuss

19. Vad är mammas favoritställe dit hon gillar att gå/åka? 
–  Ullared
Har jag sagt att jag älskar honom? 

Bad om att få ta ett foto på oss ihop o ja den pôjken är full av kärlek och bus. 

❤️ ❤️ ❤️

Eller va säger ni? Dagens höjdpunkt iaf!

Har sedan senaste inläggningen på sjukhuset  varit otroligt trött. Jag vet att mina blodvärden är låga, jag äter järntabletter för detta. Men jag känner ändå att jag är trött och det känns värre. Jag är i en period där jag helst sover bort tiden. Och ändå är lika trött. 

Ringde hälsocentralen i Hjo idag strax efter 11 och fick en tid redan kl 13. Väl där så började läkaren fråga mig en massa om min mage och var mer fokuserad på mina stora problem med den. Och döm om min förvåning när han gör ultraljud på både övre o nedre buk och njurar… Blev orolig när han höll på så att han skulle skicka in mig till sjukhuset. Men hans plan var inte det. Blodvärdet måste tas, men det var massa annat som måste kollas så en rad prover ska tas på torsdag kl 9. Suck. 

Walther har ikväll vart trött, han va ju på scouterna mellan 18,30 och 20. Fikade när de kom hem och sen skulle han lägga sig. Han va orolig och ledsen, fick ett utbrott, men jag såg att nåt va fel. Och ville kolla honom, örat får inte ens röras! Han illvrålar! Dessutom klagar han på huvudvärk på vänster sida. Så imorgon blir han hemma och jag får ringa öron/näsa/Halsmottagningen och rådfråga. Han har ingen feber. Men jag vill inte vänta tills fredag (tid för återbrsök) med att kolla upp örat om inte dr själv säger att det är ok. Ärligt talat är jag sååå less på allt detta…. Vi är sjuka om varann jag och han. 

Imorgon var min plan att åka till studion och jobba lite. MÅSTE försöka boka lite klasser. Jag jobbar bättre i studion ön hemma. Där är mitt jobb! Kanske blir så att jag får ta med Walther dit om vi får åka till kss med han. Tar med lite annat så han får sitta och roa sig med iaf  1-2h. 

Ska försöka sova lite nu iaf…  Ta kvälksmedicinen först bara. Den just nu viktigaste… JÄRNET! Krångligt att inte få ta den ihop med de andra pillren. 

Kram o Godnatt 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge