Stolt mamma! 

Var idag på utvecklingssamtal på skolan för Walther. Och det mesta var bra, fanns småsaker som han avvek på, men det mesta var verkligen positivt. Att få höra att han verkligen läser bra är en sak, men sen höra av fröken ”jag tror han läser bland de allra bästa här i korridoren, bättre än många, av de större eleverna”, det gjorde mig nästan tårögd. Nu ska det istället för ren lästräning tränas läsförståelse. Fröken berömde både oss och Walther att han läser när han lägger sig,  han läser aldrig tyst utan högt, så i hör honom läsa. Sen ligger han efter i en del,  men tar ikapp. 

De sätter individuella mål för varje elev och han nådde nästan alla mål i våras, det var lite i matten samt simning han halkat efter i. Mest pga hög frånvaro i våras pga örat. Han skulle träna klockan, både analog och digital. Analog kannan näst intill utan problem. Men digital är svårare.  Så det ska han träna på, liksom andra småsaker. 

Fröken frågade varan gjorde vad han gör på lektionen om han är klar med en uppgift och inte vet vad han ska göra sen. Och då kom den lelle Tidahôlmarn fram ”Ja lôfter på bänklôcket å kollar schemat”. Sen är det inte alltid han får fram va han Skanörs ändå. Så då räcker han upp hand och ber om hjälp. Handuppräckning är han duktig på. Så härligt att gå på samtal i skolan. 

Så stolt över han! 

Godingen sover gott. Dock har han krånglat till det och lakanet glidit bort…  Amltsomoftast är det så. Vi rättar till och sen blir det samma sak IGEN

❤️❤️❤️

Imorgon kl 10,20 ska jag va på röntgen på kss för min magnetkamersundersökning. Nervös, rädd och orolig. Tagit av alla smycken ikväll. Får inte ha dom på mig under undersökningen. Känner mig naken och tom utan dem. 

Får inget mer äta nu innan. Så nu bara och sova. 

Gonatt. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge