Inspiration och uppmuntran

Jag har ju en period just nu där jag bara vill fly bort från allt. Hittat ett sätt att få mitt självförtroende att gå uppåt. Lyssna på musik, på mig själv och vad jag vill. Just nu är det en låt som Katarina spelat mycket på våra möten.  Mary Kays låt med Jess Glenn – Hold my hand. Har skapt min lista med inspiration på Spotify 
Dessa lyssnar jag på dagligen när jag är ensam. Och på sjukhuset senaste inläggningen lyssnade jag ofta just på Jess Glenn och Hold my Hand. Vet inte vad som är så bra med den låten.  Jag älskar den. 

Idag är det en trött dag med mycket värk. Blir att ta medicin ikväll.  Vågar inte nu. Ska till goda vänner om en stund och hälsa på. En av döttrarna i familjen säljer kryddor åt sin klass. Så lovade henne att handla. Walther får ta med sina pandagrejer och se om han kan sälja lite. 

I övrigt så ser jag framåt, det är jobbigt med så mycket värk och denna trötthet. Jag kan inte äta allt, jag måste tänka vad jag äter. Men det som är jobbigast är att jag har ont, jag väntar in i det längsta och tar den starka medicinen. Vore så tacksam om jag kunde grunda med Alvedon. Men jag får inte ta det pga levervärdet.  Igår em tog jag spasmofen. Farmor och ett par av hennes väninnor skulle till kyrkan på nåt. Och de ville att jag skulle gå med. Jag ville verkligen. Men efter att ha tagit spasmofen gick det inte. Blev så ledsen när jag sett framemot att göra detta med damerna. Var så glad när de frågade mig.  Så jag är begränsad. Hade även planerat fler besök på årets Mekelmäss och Konstnatten bla Turbinhusön och min syssling Anna och hennes svägerska Michaela.  Men näe värken och orken tillät inte detta.  

Men ser framemot besöket hos Jessica och Lars och barnen om en stund. 

Är så sugen på en familje fotografering. Våra vänner gjorde en härlig familjefotografering för ett tag sen. Jag kollade med fotografen och han tar 500kr för fotografering och ett antal redigerade högupplösta bildfiler. Fotoutskrift kan han ordna eller så löser man det själv. Kan ju vara kul grej att göra och sen ha som julklapp. 

Så länge nöjer jag mig med mina egna selfies

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge