Jagär jag och jag ska klara det!

Jag gör den därför personlig. Beställt skydd i ROSA på Fyndiq.se igår och dessa kommer inom kort. Sen har jag gjort egna bakgrunder till mobilen för att dagligen påminna mig om mina mål att ta mig framåt. 

Har blurrat kollegornas ansikte innan jag la upp i bloggen då jag inte frågat om jag får visa dem i bloggen.

Låsskärm
Bakgrundsbild i Original som jag gjort i piccollage
Bakgrundsbild som det ser ut på skärmen.

 Just nu står jag och stampar pga sjukdomsläget men vill verkligen FRAMÅT! Och jag ska verkligen klara det. Mary Kay hjälper mig på vägen samt mina medsystrar i Beauty Sisters. Love You All! Tack Msggs för att du övertalade mig! Och tack Katarina för din coachning, värme och förmåga att se personen och hjälpa den med rätt mål och delmål till målet. Fler kan ha samma mål men alla kan inte ta samma väg att nå dit. Vi behöver olika delmål för olika personer! 

Längtar tills på måndag när jag ÄNTLIGEN får träffa kollegorna igen! 

Men just nu längtar jag efter älskade prins Walther. 2,5h tills han är hemma. 

 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge