Hemma! 

Äntligen hemma igen efter några dagar på sjukhuset. Skönt!!! 

Ska ju tillbaka på onsdag för magnetkamersundersökning. Och jag hoppas jag klarar mig tills dess. Mina levervärden är fortfarande förhöjda men såpass ok att jag kunde komma hem. 

Dock inte smärtlindrad. Men jag får kämpa på och hålla ut. Blir det allt för jobbigt har jag mina Spasmofen att ta till. Men jag blir ju hög/full på dom. Så till natten kanske. Och ska jag ta den dagtid vill jag ha Peter hemma. 

Vanligtvis tar jag Alvedon men är strängeligen förbjuden att ta just Alvedon och andra preparat med paracetamol pga levervärdet. Annars är det enda receptfria preparat jag får ta efter min gastricbypass-operation 2009. Så ja lite moment 22 just nu!  

Men men hemma är jag och är tacksam för det. Saknar Walther bara, lämnade han på hattis i eftermiddag efter musikskolan. Men strax efter kl 14 imorgon är han hemma. Min älskade prins Walther. 

Gel är glad o ha mig hemma. Saknat mig och har puttat på mig länge ikväll tills jag la mig i min säng. Då va hon oxå lugn. Och stensover nu. 

Som ni kanske läst på Facebook så pajade min iPhone  5c igår. Eller från början var det Peters iPhone men jag tog över den när Peter  bytte upp sig och Walther fick min gamla i våras. De va lite bökig o ladda med fodral på men funkade annars bra. Tills igår kväll. Då flimrade skärmen. Och efter det blev ett stort lodrätt streck på den och touchen la av. Och efter att ha stängt startade den inte alls. Peter hade haft den i 2-2,5 år innan jag fick den. Så den hade nog gjort sitt. 

Fick låna avdelningens telefon och ringa hem när jag var utskriven och klar. 

Och sen fick jag försenad födelsedagspresent och en förtidig namnsdagspresent (Michaela imorgon) av Peter. En ny telefon. En Sony Xperia E5. Hade några krav: smartphone med bra kamera och stor skärm. Ville haft vit men de hade bara svart kvar i lager. Tänkte bett om att få köpa skyltexet och bett o rabatt. Men tiden för att stå och deala fanns just då inte. Skulle hämta Walther kl 14 och klockan va redan 13,20, så lite stressade va vi o jag var yr och mådde inte riktigt ok. Så jag blev nöjd med svart. 

Än är jag nöjd! Lite fix kvar o få till så den är ”jag” . 

Fotat mig och Gel ikväll med kameran i mobilen.  Inte helt överens men snart så. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge