Svensk mage, bebisnål, fylla och Mr Grey

Blev återigen inlagd efter en söndag fylld av illamående och smärtor! Trots spasmofen hade jag ont, blev mer eller mindre full bara. Blev ambulans in! 

Återigen var jag svårstucken så på vägen in fick man stanna ambulansen på en parkeringsficka för att sticka mig i andra armen och få dit en nål! Suck!!! 3 försök!! Men till slut fick man dit en gul kanyl som normalt sett är för små bebisar då det är perfekta för känsliga kärl. Äntligen fick jag både morgon för smärtorna och nåt annat mot illamåendet. Klarar ju inte primperan tyvärr:/ men det hade de ändå inte i ambulansen;)

Väl på akuten hamnade jag på OBSplats i väntan på provtagning och läkarkontroll. Va hyfsat borta av morfinet. 

Provtagningen gick sådär! Ännu 3 stick och man fick bara 1 rör av 2:/ Ssk valde att inte sticka mer innan dr pratat med mig. Mamma och Peter kom in. Dr kom och jag lades in! Fick spasmofeninjektion i magen och har fått flera gånger sen, så min mage är en klassisk svensk blågul mage;) Haha!

magen mer blågul idag.. dessa bilder togs i förrgår!

Spasmofen in i magen hjälper bättre än suppar men jag blir full!

Inatt kändes det som om att jag skulle trilla ur sängen! Larmade och pratade med dom… Samtidigt kom en körare i magen och jag fick mer smärtlindring. 

Att gå från rum till toa och tillbaka är vingligt. Ibland klarar jag det själv och ibland ber jag om hjälp.

Idag har jag under ca 2 h legat i förrådet;) jag blev ensam på vanliga salen och nåt renoveringsobjekt skulle utföras där så jag flyttades en stund;) inte fel det heller! Gick kanon.

Låg där o dusade, lyssnandes på Femtio nyanser av honom Av E.L James på Storytel

Ronden kom dit likaså ssk som skulle ta nya levervärden. 4 försök o inte ett rör fick han!

Nu är jag tillbaka på sal 11 och droppet är bortkopplat för att ta nya försök till prover i vänsterarmen (dropparmen)! Orkar inte! Lagen om alltings j*lighet måste detta ändå vara!!! Och det lyckades! Bara att invänta rond för provsvar!

Ont igen och mår illa! Ger snart upp ärligt talat!!! Jag orkar inte!

Men jag är svensk det syns på armar o mage… BLÅGUL! Haha!

Fick äta mat på lunchen. Nån variant på vegetarisk moussaka med indiska kryddor. Potatisen var inte helt klar men annars ok. Men som sagt har jag ont. Fått både alvedon och ocynorm och har likadant, nåja värsta topparna av smärtan är väck! Men det är som om nån står mitt i magen och trycker med hela tyngden och det släpper inte! Och när dessa tryck är som värst har jag svårt att få luft! 

Detta inlägg är skrivet i omgångar pga provtagningar, onda stunder, ”fylla” mm och i skrivandets stund ska jag säga att jag gjort slut med Mr Grey! Blev mer och mer porr och snusk och jag fick nästan teet i halsen;) så bye bye Mr Grey!

Fick in lite te o smörgåsrån. Gott!! Igår fick jag buljong och smörgåsrån och det va ännu godare;)
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge