JAG kan, JAG vill, JAG vågar och JAG SKA!!

Så enkelt är det! Eller enkelt o enkelt… Garanterat många hinder längs vägen men dessa ska man ta sig över, förbi eller under!! Ge inte upp! Man får låtsats att man är ett barn som lär sig gå. Man ramlar och får resa sig igen, kanske med hjälp, men upp ska man! Och inte säger man till ett litet barn ”ligg kvar där du!” Man stöttar, låter barnet resa sig och pusha på det att försöka igen!! 

Och JAG SKA klara det och lyckas!

Denna fina bild hittade jag en dag på Facebook. Googlade sedan fram den…. Säger sååå mycket!!

Idag nådde jag hela trappan!!

Så mycket bra och positivt i kroppen efter helgens Seminarie i Göteborg:)

Och såhär vackra var Camilla och jag! Inte var dag jag bär min bröllopsklänning på jobbet;)

fotograf Sophia Tia Rosenkvist
fotograf Sophia Tia Rosenkvist

Idag hade jg bestämt mig att jag skulle jobba lite, ringa och boka, och fixa papper. Men jag är INTE någon ”Arbeta hemifrån -typ”, alltid  något emellan och har man en tuff dag och känner sig nere då gör man INGET förutom matlagning, ta hand om familjen, djur mm. 

Så jag bestämde efter samtal med min Sales Director (team ledare) att komma till ”studion” och sitta där! Och för mig känns det ännu mer som ett jobb att sitta där och göra det som ska göras! Och jag gjorde det… 2 samtal, 2 bokningar… Skulle fortsatt men hade glömt min mobilladdare hemma så fick planera om…Men skrev planering, kvartalsmål, checkade hur jag låg till i mina mål JUST NU och jag är på gång! Små steg, små mål på vägen till de större målen!

  • Sätt mål!
  • Dela upp i delmål
  • Gör dessa delmål lätta att uppnå
  • Hitta ditt sätt att finna rätt väg mot målet!
  • Tänk positivt! Tryck undan hjärnspökena som särdrag du inget kan eller att det inte funkar!
  • Tänk JAG kan, JAG vill, JAG vågar och JAG SKA!!!!

Nu ska jag sova! Imorgon blir det ett par timmar i studion igen och jobba vidare!!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge