Makeup-utbildning!

Ikväll var det Unitmöte (teammöte) med mina vackra kollegor från Beauty Sisters, Mary Kay. Och vi hade ikväll MakeUputbildning!

Jätteskoj! Och jag blev till slut nöjd med mitt resultat, vi guidades av vår ledare Katarina och fick utföra momenten själva:) 

Jag glömde mobilen hemma och kunde därför inte ta före och efterbild direkt! 

Me in Action

(Skrev dock före och efter, då jag är avsminkad på min förebild). Men jag gillar looken:) fick fin guidning för att nå bra resultat och jag behöver lägga lite tid på att och öva på att lägga eyeliner bara. 

gör så mycket med foundation primer, concealer och foundation!

Testade även TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation Beige 2, Jag brukar ju använda cc-cream light-to-medium. Men bad Katarina om råd ikväll för att hitta rätt nyans av foundation. Cc-cream är lättapplicerad och så men finns bara i 4 varianter (very light, light-to-medium, medium-to-deep och deep) Kände att vi hittade rätt på en gång ikväll, då imeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation finns i många olika nyanser inom bronze, beige och ivory och dessutom i olika formula beroende på om du har torr/normal hy eller kombinerad/normal hy! Så många fördelar! Under denna la jag först Mary Kay® Foundation Primer SPF15! En av mina favoriter verkligen!

Innan ögonmakeup så la jag Mary Kay® Eye Primer. 

Ögonmakeup använde jag: Mary Kay® Mineral Eye Color Antique Rose (mitten nedanstående bild), Mary Kay® Mineral Eye Color Sweet cream (till höger) och Mary Kay® Mineral Eye Color Espresso (till vänster). Ej med på bild är Mary Kay® Eyeliner Black, Mary Kay® Ultimate Mascara™ Black

Smidigt att ha sin makeup i dessa Compactboxar! lätt att byta ut innehållet också!

På kinderna har jag använt: Mary Kay® Mineral Cheek Color Orchid (ovanför skuggorna på bilden ovan). Sen har jag ”highlihgtat” med vårt fantastiska nya LE Mary Kay® Glowing Finish™ Illuminating Stick Bronze, finns även i Silver och Gold.

På läpparna körde jag Mary Kay® Lip Liner Light Nude ochMary Kay® Gel Semi-matte Lipstick Mauve Moment! 

Allt finns att köpa i min webshop! Registrerar du dig och shoppar före den 30/9 2016 får du en liten gåva av mig!! 

Haft en kanonkväll! Krupit ner hos mina pojkar, Walther var orolig när inte jag var hemma så han hade lagt sig i min säng ikväll. ”Jag saknade efter dig mamma!” Fina små vackra ord från en fin vacker underbar pojke! Nu sover han så gott! Såhär nära har han inte legat sen vi låg på sjukhus! Och det är det enda jag saknat efter vistelsen på sjukhus, att ligga tätt intill honom och höra hans andetag!

Kram på er vänner!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge