Tarzan, Tosse och två glada pojkar!

Va hos pappa o Tina ikväll. De hade varit och hämtat två söta kattungar. De skulle bara ha en kattunge men tyckte synn om den som blev kvar så de tog båda två. Walther och bonuskusinen Sigge fick varsina kattungar. Och de fick döpa dom själva. Sigges fick först heta Tusse men ändrades till Tosse. Walther hade flera förslag men kom fram till Trazan till slut. Så Tosse och Trazan fick det bli! Och så söta dom är!! Man blir alldeles kär. Vi va oroliga över hur Gel skulle reagera men hon brydde sig knappt, jo när min farmor höll Trazan… Men inget mer hon satt o kikade på sötnosarna. Däremot Ludde (pappa och Tinas hund) va mer nyfiken o lite avundsjuk.

Men både Walther och Sigge va så stolta över sina kattungar!

Trazan och Tosse. Tosse ses längst upp till höger:)

Walther fick lägga sig tidigt ikväll. Det var inte va han ville. Men nu måste vi hitta rätt rutiner igen. På torsdag börjar skolan igen! Femte klass börjar han. 

Imorgon ska vi till Skas Skövde igen och återbesök på Öron/Näsa/Hals igen! Lika spänt inför varje gång! Och tycker han har låtit lite förkyld senaste dagarna och haft förhöjd temp. Normalt ligger han runt 36,7-36,9. Men haft 37,4 – 37,6. O även ikväll 1,5 efter läggdags. Så jag är såklart oroad. Får se va dr säger imorgon. Jag hoppas på Dr Dahllöf. Det är han som opererat Walther. Walther hoppas på Dr Ros. Går bra det med för min del. 

Nu ska jag sova så även jag orkar upp imorgon:) Natti!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge