Omflyttning, grillat och familjepromenad!

Idag har vi både varit på latsidan och hållt igång!

Upp tidigt o iväg till stan för besök på tandvården med Walther, rutinbesök för hans tandreglering, som nu pausas i och med att han har så stora problem med infektionen. Tandställningen gör att han får mer ont just nu! Så en paus med tandregleringen var helt ok tyckte tandläkaren. Walther har inte använt sin nattandställning sen han insjuknade:/

Efter tandvården gick vi och fikade på Kyrkans hus och sen tog bi en sväng på tôrget:)

När vi kom hem tig vi det lugnt, latade oss lite och sen ordnades det med maten. Grillat! Såg kocken Tina Nordström på tv häromdagen när hon gjorde brunch på en camping. Bl.a. Grillade hon vattenmelon och citron. Citronen pressade hon sen över melonen. Och så hemmagjort jordnötssmör till det!  Så enkelt och gott. Grillade Halloumi till mig och Kebabspett till pojkarna. Grillad melon föll inte dem i smaken. Men jag gillade det:)

Massa gott på grillen!

Hämtade paket i EM på Ica. Från Mary Kay. Härligt att få öppna. Blev som julafton ju! Gjorde om o ställde grejerna på den långa skänken i hallen, blev bättre. Bättre ljus och lättare att visa om någon kommer!

Lite småfix kvar innan allt är helt klart!
Lite småfix kvar innan allt är helt klart!

 

Hudvård, solprodukter, och lite spa:)

 

MakeUp, prover, presenttips mm

 

Lager under uppbyggnad

 

Min vackra pin som jag alltid bär när jag (och mina kollegor) är ute och jobbar som Fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.

Kvällen va sådär lagom varm. Grillade hamburgare till middag. Va riktigt gott!

Tog oss en promenad, Walther letade Pokémon. Så det blev en promenad i ca 1 timme. Hela familjen:) Så skönt! Vi njöt!

En underbar sommarkväll! Ha det så gott!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge