MammaKaosär down!

Ordentligt down!

Så slut, så ledsen, så orolig! Så mycket jag behöver gå prata med min kontaktperson Carola, men jag ligger här på sjukhuset med Walther. Tidigast imorgon får vi åka hem!

Allergiteaktionen efter förbanden har lagt sig, endast ett sår på kinden kvar av det. Svullnaden bakom örat är kvar. Får hoppas på positiva besked på ronden om en stund!

Som sagt jag är down! Vill helst krypa under täcket o aldrig komna fram. Finner ingen glädje just nu! Vill bara gråta! Försökt få Peter att vabba så vi är båda här dagtid, men Peter ville inte:/ Förstår honom delvis. Men orkar inte med detta själv! Hade gjort allt för att komna hem och få en promenad eller bara ett enskilt samtal med Carola! Bara för en stund liksom! Men får göra det bästa av allt:(

Fortsatt med ”målandet” i mina appar o testade en till som inte va lika rolig som ColorTherapy, den heter Coloring. Inte alls några kul effekter och väldigt begränsat med bilder, vill man ha mer får man betala för det. Och bilderna är inte lika kul som ColorTherapy. Så om jag ska betygsätta dessa appar så blir mitt resultat:

ColorTherapy: av 5

Coloring: av 5

Igår gjordes dessa:

Coloring
ColorTherapy

Bildcollage är skapade i PicCollage!

Ska ta det lugnt innan ronden, ta mina mörka tankar och gömma dom! Bara finnas för Walther. Va en stark mamma bara! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge