Öronprinsen läggs in imorgon!

Och mamman har ångest! 

Usch! Är mest rädd och orolig inför operationen på onsdag! Jag ryser!

Jag vill inte behöva gå med ner till centraloperationen, se min son lägga sig på britsen, och bli uppkopplad med sladdar till monitorer och sen få ”sovmedicin” och syrgas och sen lämna en sovande liten kille i vilt främmande människors händer. Och sen VÄNTAN! Vet ju ännu inte hur länge han ska va sövd och hur lång tid operationen tar. Men blir längre och mer avancerad än förra operationen, som tog 1h. 

Handlat färdigrätter a’la Findus och Panpizzor att ha med. Köpte även lite frukt, proteinpudding och Loka crush som jag ska ha med mig. 

Min älskade moster Ingela jobbar på KSS, och mamma pratade med henne ikväll. Så Ingela och kanske kusin Beatrice kommer och hälsar på oss! Och min farmor och Peter kommer nog inorgon kväll, farmor lovade Walther en stegbil i Lego. Så de skulle köpa en sån när de kommer! Känns skönt att man inte är helt ensam även om jag är  ensam med Walther nattetid. Onsdag är den dagen jag behöver mest stöttning, men ingen är ”ledig” och kan vara med mig under de timmar jag lämnat Walther i helt främmande människors händer!

Men allt kommer gå bra! Och jag försöker se positivt även om det är svårt!


Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge