Homosexualitet en trend?!

Läste just en artikel på Aftonbladet. En man i kyrkotoppen i Växjö stift tycker att Homosexualitet är en trend!

En trend?? Då har det varit en trend sen 80talet när folk började bli mer öppna med sin läggning… Väldigt lång trend i så fall! Hade väl nån period när jag tyckte homosexualitet va äckligt och snuskigt! Men idag bryr jag mig inte, känner några stycken som är homosexuella och ja va ska man säga, de är MÄNNISKOR precis som alla som inte är homosexuella! De är inte dumma eller sjuka i huvudet för att de har sin läggning! 
Däremot börjar det bli en trend att hacka och klanka ner på folk som inte ingår i vissa normer, fel hudfärg/nationalitet, funktionshinder, läggning mm och media hör trenden större genom att skriva om det!!

När Walther började på dagis 1,5 år gammal var det ett syskonpar på samma avdelning där föräldrarna var homosexuella. Det va inget konstigt! Och jag kan många gånger känna att bemötandet från dom va mycket bättre än från andra föräldrar när det senare kom till att Walther hade svårigheter! Mycket kanske va för att deras pojk lekte mycket ihop och kom bra överens. 

Och varför ska inte de som tillhör HBTQ inte få ha egna dagar och festivaler?? Det är musikfester, sportfester, körfestivaler mm. Människor med dessa intressen träffas, firar och utbyter erfarenheter! Så det är väl ok att HBTQ personer får göra det också!

Så länge folk inte begår brott så tycker jag att det är ok! Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge