Ledsen pojke och ont i mammahjärtat!

Ikväll va Walther allt annat än lättsövd! Han va ledsen och grät. Han vill inte opereras på tisdag. Frågade om han va rädd eller orolig, ”Nej, jag missar ju skolresan till Visingsö!” Både Peter och jag har tröstat, pratat och försökt att bara finnas för honom. Men han va otröstlig länge!

Vi ha lovat honom att vi ska åka till Visingsö i sommar, min farmor ville hemskt gärna åka dit! Och ikväll pratade jag med pappa i telefon och de ville gärna följa med också!

Sen får Walther ändå va med på en skolutflykt (så länge han inte blir dålig igen)! Han och en pojke till samt en assistent åker på torsdag 12/5 till Nordens Ark. Det är Tidaholms Sparbank som bjuder in alla åk 5 i kommunen samt Mullsjö. Walther och J går bara i 4an men blev medbjudna ändå:) kl 8 åker dom från skolan så vi ska lämna Walther senast kl 7,45. 

Utdrag från brevet Walther fått!

När vi pratade om denna utflykt så blev han lite gladare men tyckte ändå det va trist att han inte fick åka på skolresa med de andra i klassen, blir ju ”bara” han, J och assistent U från Asken A. Tror han kommer få en rolig dag på Nordens ark:) 

Jag frågade faktiskt sekreteraren på ÖNH SkaS när jag pratade med henne om tiden kunde ändras. Men det skulle dra in till Juni innan han fick ny tid! Och han kan då bli sämre igen. Så jag vågade inte chansa utan tackade ja till tiden på tisdag 17/5. 

Det är ångestladdat att behöva låta han göra det, men vi måste! 

Nyvaken efter första operationen 14 april 2016

Gör ont i mig att se denna bild ärligt talat! Snart dags igen! Sen får det faktiskt vara nog! Sen ska vi alla hålla oss friska! Senaste 7,5 v har vi tillbringat 2-3 dagar varje vecka på KSS. 

Nu ska en trött oroad MammaKaos❤️försöka sova!

Nattinatti! 

Ta hand om er!//