Dagens post!

På fm ringde jag det nummer jag fått av ssk på ÖNH att ringa idag. En sekreterare svarade och hon berättade att en kallelse skickats dagen efter vårt senaste besök hos dom. Men berättade att Walther fått tid 17/5. Ska ringa dagkirurgin på em dagen innan för att få exakt tid.


Planeringen för denna op kom väl inte lägligt, samma dag åker hela grundsärskolan till Visingsö! Men vi hade fått vänta tills i juni om vi tackat nej! Så ja vi tackade ja! Walther ble ledsen men vi får åka till Visingsö själva i sommar med honom.
Och det blir andra grejer också i sommar! Peter vill åka till Kolmården o Walther pratar om Bamses värld.
Walther fick hem en kul tidning idag Tåg, tågtokig som han är. Va en kul broschyr med där också Tågsommar 2016. Massa ställen med gamla tåg att besöka i hela Sverige. Va karta med som visade vart olika ställen va:) Bara att välja och vraka bland olika resmål:)

Även jag fick post 🙂 Lucky Rider:) och det va en dvd-film med oxå:) Så nu ska jag läsa och se på film o lära mig massa om Western reining, horsemanship och trail!

När jag orkar dvs! Har i några dagar haft ont i magen. Och speciellt efter måltid:/ Just ikväll är det sådär, va jobbigare igår. Men jag överväger att åka in akut:/ Men jag vill inte va sjuk, kan inte va sjuk, hinner inte och får inte va sjuk när jag har sjukt barn!

Smärtorna är som gallsmärtorna typ, så kan va gallgångarna som bråkar för dom blev kvar när gallblåsan togs bort!

Men ni får uppdatering om hur det blir… Lovar!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge