MammaKaos Utmanar 25 april: Intressen och Hobbys

aprilutmaning

Va har du för intressen och hobbys? Va gör du på fritiden?

Jag har ridningen som största och roligaste hobby just nu! Det ger både fysisk och mental träning. Och bara gosa med en häst ger mig så mycket! Och detta med western-ridning är ju så skoj:) Jag tycker det är så kul:) Och att få komma hem och sådär härligt trött och få ta en lång varm dusch! Och dagen efter knappt kunna komma ur sängen av träningsvärk, det är härligt! 

Sen bowlar jag ju för BK Tranan. Och snart är det dags för SM i Skövde! Kommer bli kul:) Givetvis satsar jag på SM-medalj! Men annars är jag nog nöjd med 10 i topp! 

I övrigt är det familjen, hunden och fixande hemma som tar min tid. Och just nu renoverar vi ju o målar lite bord o stolar! Och imorgon kommer nya tvmöbeln! I sommar ska Walthers rum få sig ett upplyft igen. Han har önskat sig ett tågrum! Han ska få det! Så nu skissas det och donas inför det:)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge