MammaKaos Utmanar 22 april: Detta gör mig riktigt glad!

aprilutmaning

Vad gör dig riktigt glad? Är det när din käresta kommer hem med blommor? Eller när ditt barn kommer med överraskningar från dagis eller skola? Eller något annat?

Just nu har jag svårt att helt hitta glädje. Har varit för mycket och är för mycket just nu!

Men jag blir så glad när sonen kommer med överraskningar. Sen om det är att han säger något till mig som gör mig stolt och lycklig! När han säger fina ord till mig!

Men denna vecka har jag (det låter säkert dumt och knäppt) blivit glad när han sagt att han har ont! För han stänger oftast av smärta och det kan va svårt att tolka hur han mår! Men han har gång på gång erkänt att han haft ont! Det är stort av honom och jag blir stolt och lycklig av dessa framsteg!

Men veckans största lycka är faktiskt detta:

 

Ostmacka – kärlek från min son❤️❤️❤️
 
Han kom och sa att jag behövde rast i slipandet och hade gjort en ostmacka! Jag blev så lycklig! Trots en jobbig fm på sjukhuset, ont i örat och feber, fick han för sig att göra en macka till mig. Hade inte räknat med det alls! Kan säga att när han återgick till sin surfplatta så grät jag av lycka!

För mig behövs inte så stora saker för att liva upp mig och göra mig glad!  

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge