MammaKaos utmanar 20 april: This is me today!

aprilutmaning

Hade väl tänkt att vi skulle visa selfies idag, selfies på oss själva i dagens outfit.

Men jag klev upp tidigt, ringde öronmottagningen och fick klä på mig en hemsydd tunika och leggings medan Peter hjälpte Walther med kläderna och frukost fixades. Och ja nån selfie hanns inte med. Och efter akutbesök på öronmottagningen bytte jag om och slängde på mig ful joggingoverall och började slipa på vårt vardagsrumsbord. Och nej fotade gjorde jag men… Inte mig själv!

Sitter nu efter en lång dag med oro, irritation och ilska i soffan och ska strax lägga mig. Men en liten selfie får ni. De andra ”outfitarna” får ni väl föreställa er ändå;) 

Önskar er en forsatta trevlig kväll.  

 img_4830-9

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge