MammaKaos utmanar 17 april: Familjen

aprilutmaning

Hur ser din familj ut? 

Jag är gift med Peter sedan 25 juni 2005, snart 11 år alltså. Tillsammans har vi sonen Walther, född 3 december 2005. Vi bor i en lägenhet på 3 rok i radhusmiljö i norra Tidaholm. Hos oss bor också hunden Gel. 

Peter jobbar på Ica Kvantum här i Tidaholm som varuplockare och kassör. Jag går hemma med sjukersättning, driver denna blogg och är mer eller mindre hemmafru. Walther går i åk 4 i Asken A (grundsärskolan) på Forsenskolan här i Tidaholm. 

Vår familj är lite av en kaosfamilj. Både jag och Walther har diagnoser inom NPF och det är tufft. Men vi kämpar. I höstas inträffade massa saker som gjorde att Peter och jag separerade. Peter bodde i andra hand i en lägenhet och fick flytta med kort varsel i februari. Och han hittade ingen lägenhet så han flyttade hem hit igen. Vi försöker och det går upp och ner men vi kämpar. 

I övrigt består familjen av min älskade farmor Anita, min pappa Jonny, hans sambo Tina och hennes 3 döttrar o deras familjer, min mamma Annica och mormor Maj-Britt. Och så Peters föräldrar Ann-Gerd och Ingemar, Peters syster Åsa och hennes man Emil och barnen Linus och Philip, samt Peters mormor och morfar Eva och Valter (Valle). 

  

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge