En lugn lördag hemma!

Ja denna dagen har gått fort! Började med sovmorgon fram till 9.  Men bara för mig, Gel och Walther;) Peter fick gå upp tidigt och börja jobba kl 7;)

Vi tog det lugnt, åt frukost framför Bamse och den lilla åsnan på dvd.   

 Både Walther och jag är trötta idag. Och har mestadels sett på tv eller spelat/ sett film på surfplattan. 

Duschade Walther snabbt också. Så besvärligt eftersom det inte gor komma in vatten i örat. Och håret behövde tvättas så att ha ”Pluppar” och pannband på var ju inte så smart. Men tog lite olja på en bomullstuss. Dels så fastnar inte bomullen i örat om den är inoljad och så stöter den bort bort vatten. Walther ville helst badat. Men han får vänta med det tills han fått ok av dr. 

Jag har skissat! Letar efter rätt tv/mediamöbel till vardagsrummet. Har sett en på Ikea, men jag vill ha skåp också! Och den jag sett har öppna hyllor.

    

Ikea Lappland. Bild från www.ikea.com
 
Vinst pch snett på min skiss o absolut fel perspektiv! Men typ så har jag tänkt!

Ikväll va jag sugen på sushi igen. Men hade ingen ork o åka handla. Så jag slängde ihop lite av sånt vi hade hemma. Blev en paj med kyckling, spenat och fetaost! Åh den blev god! Kommer göras fler gånger!  

Kycklingpaj, tomat, majs och oliver

Tom med Peter gillade den! 

Nu ser vi på Smartare än en femteklassare och myser! Vad sägs om Morgans partysnacks – sourcream onion eller som han själv säger ”Skauerkriiim och onioooon” 

  

Lite annat smått och gott  också såklart!

  


Blir snart läggdags! Walther hade lite feber ikväll, 38 grader. Är ju inte ovanligt efter op. Men går den upp eller fortsätter så får jag ringa 1177 och rådfråga. Han är pigg! Men är så rädd att nåt ska bli fel! Han har gått igenom för mycket det senaste. Så håll tummarna att det inte är något fel!

  

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge