Hanär värd en tapperhetsmedalj!

En lång dag är över! En lång och jobbig dag! Walther har varit fantastisk! Duktig kille hela tiden! Och allt gick så himla smidigt och bra! Trots lite längre väntan än beräknat. Men de fick in akutfall precis innan Walther hade tid på op. Så den salen han skulle opas i va upptagen. Men de löste det och 15,30 va han sövd. Jag gick iväg och köpte en låda sushi på cafeét. Men åt den i väntrummet!

Dels för att va så nära så möjligt! Och sen orkade jag inte sitta bland massa folk! I väntrummet på dagkirurgin var det tomt på folk! Strax efter 16 hämtades jag in av en usk och jag räknade inte med att Walther va vaken när jag kom in. Men när jag kom in på uppvaket tittar han nyvaket upp på mig och säger ”va du dröjde mamma!” Personalen försäkrade mig om att han bara varit på rummet några få minuter när jag kom dit! 

Allt hade gått som planerat egentligen. Men det var väldigt mycket ful vävnad som togs bort i örat. 1 polyp hade man upplyst oss om från början men efter kollen imorse fanns där flera! Och hur många frågade jag inte. Men mycket fult och inflammerat togs bort och skickades på analys. Dr begärde snabbsvar (svar inom 1 v istället för 4 v). Allt för att man snabbt ska kunna få in rätt efterbehandling och veta vad som orsakat infektionen. Man ville även utesluta cellförändringar… Kan säga att dr var rätt allvarlig när han berättade allting! Lite skrämmande! Men vi håller tummar och tår att allt går bra och att ev efterbehandling bara behöver bli droppar och/eller antibiotika!

 

❤️Nyvaken o nyopererad❤️
 
Försökte få Walther somna om en stund då han var ganska vimsig och sluddrig. Men det gav sig snabbt men han mådde illa men även det gav med sig snabbt! Och ganska snart satt han upp och tjatade som vanligt. Han bad om glasögonen då han såg dåligt ”det kan ju komma snygga tjejor förbi” sa han! Han fick en isglass och ett glas saft som gick ner snabbt och strax efter det ett glas saft till och smörgås. Att få upp honom efter narkosen var inga bekymmer. Han var snabbt uppe på toa och hade snabbt på egna kläder ”här kan jag inte ligga hela kvällen, va sägs om lite frisk luft?” Och då tyckte ssk att han kunde åka hem:) och det gjorde vi! Jag tvekade egentligen, men han va piggare än jag räknat med och ville hem! Hade ju redan fått tid för återbesök imorgon kl 9. Och händer nåt vet vi vart vi ska vända oss! 

Och han va glad att få komma hem och lika glad var Gel som inte visste om hon skulle ligga under täcket eller på det när jag satte mig i soffan med det om mig. Walther ville ha sitt täcke med och han va så avslappnad! Men hungrig Peter ordnade lite mat och Walther tyckte det dröjde. Och när maten kom åt han som om han inte sett mat innan! 

Trött liten kille hemma i soffan
  
Trött MammaKaos
  
Mammas lilla tjej
 
Dock hade Walther ont ikväll så han har fått lindring. Och droppar ska han ha en omgång till innan jag lägger mig! 
Vet inte om jag ska se klart filmen Wallander  TV4 eller lägga mig! I värsta fall somnar jag la i soffan!

Walther fick ju en nalle av mig Olle och den gick va ned Walther hela tiden på op. Den hade ju t.o.m både kanyl och idband! Och Walther ska ha med den till skolan på måndag (om allt går såpass bra att han kan och orkar). Ikväll sover både Katten Oscar och Olle hos Walther. Har en känsla av att båda följer med honom imorgon till Öron på SkaS. Den känslan är helt ok till skillnad från andra känslor denna veckan!

 

Även Olle blev förberedd för operation!

 img_4830-27

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge