Maktlöshet och hopplöshet!

Återbesök med min tappre prins Walther på ÖNH, SkaS. Jag hade lite aningar om att det inte va bra men hoppades ju ändå såklart på att det var bättre i Walthers öra! 

Kom till ÖNH och får reda på att Walthers dr är sjuk. Fick en annan dr som var lika bra men Walther var inte lika trygg med ny dr och givetvis så visade ju sig autismen! Men det löste sig, dr såg Walther och hans problem. Frågade om Walther hade ont, Walther svarade nej, men dr genomskådade Walther och Walther erkände att han hade ont!

Örat hade inte blivit bättre, utan sämre! Blev tamponad i örat som ska va fuktad eller blöt dygnet runt med Locoid-droppar, har inte detta gett effekt tills på torsdag så blir vi inlagda för vidare behandling och undersökning! 

Först idag har jag blivit riktigt rädd! Rädd och orolig att det är något annat som orsakar hans inflammation i örat. Ligger något innanför och trycker på hörselgången så det blir täppt och inflammerat? Ja jag har skräckbilderna i huvudet! Vad dom kommer hända! Maktlösheten är stor, jag kan inget göra! Bara finnas där för Walther och stötta och vara med honom på alla sjukbesök och undersökningar och ge honom de mediciner och behandlingar som dr rekommenderat oss! 

Och Walther ja, min tappre prins! Världens goaste kille och kämpe! Han kämpar på. Dr sa idag att är han feberfri, vill och orkar så får han gå till skolan. Att han går i liten klass var positivt och gjorde att dr ännu mer rekommenderade att Walther gick till skolan. Men Walther ville inte först idag. Men vi åkte dit efter läkarbesöket och pratade med personalen och min tanke va att orkade han inte så tar vi hemma böcker och har skola hemma. Och han ville inte först. Men assistent U, pratade med honom och berättade att en annan assistent som är deltidsbrandman skulle visa sina brandmanskläder mm. Det väckte intresse. Och sen var det hemkunskap på eftermiddagen. Men bestämde att orkar Walther inte så ringer U mig så får jag hämta honom helt enkelt! Men han orkade med och va glad när jag hämtade honom. Imorgon blir det några timmar också. Får se om han orkar hela dagen. Eller om jag får hämta tidigare! Han har ju syslöjd imorgon, något han längtar efter.

Jag ska vänta på DHL som ska komma med vår nya soffa mellan 9-12! Spännande!

Kramimg_4830-25

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge