MammaKaos utmanar 6 april: Idrott och Träning

aprilutmaning

Jag är egentligen ingen idrottsmänniska. Ser gärna inte sport på tv, jo ridsport och såklart vissa sporter under OS. Men inte frenetiskt!

Men lite idrottsintresserad är jag. Jag rider ju varje tisdag på TBHK.net, westernridning. Och det är så roligt, stimulerande och ger mig både psykisk och fysisk träning. Sen är det ju mycket hästskötsel omkring det också! 

Sen bowlar jag ju i BK Tranan, och har gjort detta i 2 år. Men det ser nu tyvärr ut som om att jag måste göra uppehåll pga hälsan. 

  Men det är så kul med bowling! Och jag har ju tagit hem en del priser senaste året! Och idag – dagen till ära ska jag spela mitt första DM. På hemmaplan dessutom! Känns riktigt kul:)

Och självklart hoppas jag på vinst! Tränade i onsdags o det gick över förväntan! Hoppas på likabra spel!! Eller helst bättre! På söndag kan jag delge er om jag fått medalj eller ej;) Men kan nog ge er resultat för spelet ikväll!

  
  

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge