MammaKaos utmanar 6 april: Mina semesterplaner för sommaren 2016

aprilutmaning
Har inga större planer inför sommaren. Var ju på Gran Canaria i Januari. Vi ska fortsätta med renoveringen av lägenheten är det väl tänkt. Men har haft lite funderingar på att åka antingen till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, Kolmårdens Djurpark eller till Legoland. Sen ska vi försöka åka till Göteborg och gå på Liseberg också. Givetvis också Hova Riddarvecka, ett måste då vi också hälsar på min älskade lilla mormor!

Sen lite småresor hit o dit. Försöka bada lite kanske. Men detta med bad känns så långt borta i och med Walthers stora problem med öronen. Så utflykter och resor där vi inte behöver bada blir det nog. Och jag har planer på att åka nånstans där det finns ånglok, gärna som man får åka! Har du nåt tips på det så tas det gärna emot!

 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge