MammaKaos utmanar 1april: Min senast lästa bok

Nej jag tänker inte luras idag och inte heller ägna första ordet/frågan till att luras heller;)

aprilutmaning

Nej, första utmaningen för er att blogga om är:

VILKEN ÄR ER SENASTE LÄSTA BOK?
Titel och författare? Va tyckte du? Kan du berätta om den? 

Senaste boken jag läste har jag redan bloggat lite om! Ja det handlar om boken ”LÅT MAMMA BAJSA IFRED!” av Malin ”Meekatt” Birgersson.

Alltså en galet bra bok där Malin öppet berättar om hennes upplevelser som mamma och att livet inte är en dans på rosor. Hon tar upp både positiva och negativa sidor om föräldraskapet men på ett roligt, galet, humoristiskt men också allvarligt sätt! Det är inte svårt att inte känna igen sig, ärligt talat, vissa saker hon tar upp är saker man inte vågar säga knappt. Hon sätter ord på saker och man får nya perspektiv. Ett citat ur boken är:

Jag känner så ofta faktiskt! Jag kan hata att vara mamma och jag hatar min sons funktionsnedsättning. Men jag älskar min son! Han är mitt allt! Mitt kött och mitt blod!

Malin har så otroligt rolig humor och det märker man när man läser boken. Hon är otroligt frispråkig och hittar på nya ord ibland;) En hel del svordomar kommer i boken, men det får man ta helt enkelt!

Jag köpte boken till min mamma så hon också fick den signerad av Malin. Och mamma älskar sin bok och de hade pratat böcker på jobbet häromdagen och mamma pratade om denna boken och nu ville en kollega till mamma låna den! Så roligt!

Vill du också ha ett ex? Åk till Ullared, där finns den! Eller så surfar du in på Meekatt Media och klickar hem den!

Den är värd varenda krona! Ett enda minus med boken… den är inte med hård pärm. Åh andra sidan ser den ju välläst ut då;) Och den hade varit mycket dyrare om den varit med hård pärm. Så tack Malin för en superduperskojig bok! Du Rockar fett! För sån är du!

img_4830-12

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge