MammaKaos Utmanar April 2016

När min blogg krashade totalt blev det ju ett avbrott i min veckoutmaning. Men kommer nu att köra en dagsutmaning under april! 1 inlägg/ dag gäller och varje dag ger jag er 1 ord eller fråga eller påstående som Du ska blogga om! Det kan handla om allt mellan himmel och jord! Hänger du på?

Om du hänger på så skriv en kommentar i detta inlägg att du är med! Sen kan du länka inlägg för inlägg i kommentarer för varje dags inlägg jag gjort.

aprilutmaning

aprilutmaningmiddle

Använd gärna någon av dessa bilder och länka detta inlägg (adress: http://www.familjenlejonberghjorth.se/2016/03/31/mammakaos-utmanar-april-2016/) ‎ i din blogg!

Här är alla utmaningar: Länkar mina inlägg dag för dag så ni kan läsa!

img_4830-12

Ta hand om er!//

2 thoughts on “MammaKaos Utmanar April 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge