Välkommen tillbaka till MammaKaos

Hej och välkommen tillbaka till mig!
Webplatsen har strulat och jag misstänker att det är uppdatering av wordpress som är orsak, för enda temat som går att använda nu är de som är i grundinstallationen:( Jag använder Twenty Sixteen. Jag har anpassat det så gott det går som jag vill ha det! Men det är inte alls som jag vill!

Har skrivit en tråd på WordPress Sveriges sida på Facebook och bett om hjälp! Hoppas på snabb hjälp! Vill ha MITT tema som JAG gjort i Artisteer. Men det går inte att få in utan att det ger felkoder mm. Och lägga in gamla inlägg som är nersparade går INTE, det ger felkoder när jag installerar tillägget som krävs för att importera! Surt? JAA! Men nu är bloggen uppe, jag är för tillfället nöjd med det:)

Jag kan blogga igen, även om massa jobb återstår att göra för att få allt som jag vill! Tar lite i taget, precis som med allt annat just nu!

Har en downperiod, vet inte varför. Gör ju inget annat än det som är kul typ. Idag skippade jag stallet, jag ska skippa bowlingen också. Vart ute med Carola och Gel och promenerat i den underbara vårsolen. Och sen var jag med Walther på musikskolan. Orkade ärligt inte med ljudet och sa lite fint att han får spela med läraren inne i slagverksrummet så sitter jag utanför. Gick toppenbra! Han skötte sig fint! Så det kan vi göra om igen om två veckor när det är dags igen. Han hade tydligen spelat bättre utan mig. Han slarvade inte alls lika mycket!

Jag försöker se framåt och njuta av vårsolen. På lördag åker jag med bla Anna ner till gekås i Ullared, för en helhelg med andra bloggande mammor och boksigneringen av Malin Meekatt Birgerssons bok: ”Låt mamma bajsa ifred”, ska bli härligt med hotellnatt, mat, shopping och umgänge med goa vänner!

Har inte så mycket på min shoppinglista denna gång. Strumpor, tshirts ev byxor till Walther. Mobilfodral till Peter. Ny ridhjälm till mig och ev westernsporrar om jag hittar. Sen har jag sett en lampa i form av hösthuvud som jag så gärna vill ha! Hoppas på tur att den finns denna gången! Sen åker alltid annat smått o gott med hem oavsett man egentligen tänkt det eller inte;)

Nu ska jag ta det lugnt! Huvudet värker:/ Blääää!

//Michaela

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge