MammaKaos

 

img_6534

 

Vem är MammaKaos?
Namn: Idah MICHAELA Lejonberg
Född: 4 September 1984
Bor: Tidaholm
Yrke: Fristående Hudvårdskonsult för Mary Kay. I botten är jag utbildad undersköterska
Familj: Maken Peter, Sonen Walther, och hunden Gel

Intressen: Familjen, blogga, skönhet, funktionshinderfrågor, hästar, pyssel av olika slag, sömnad.
Älskar: Min familj såklart, sommaren, hästar, Mary Kay.

 Sommaren 2010 fick jag diagnos utmattningsdepression. Fick medicin mot min depression och en lång kamp för att komma någon vart i livet startade. Man beslutade att en ny Neuropsykologisk utredning skulle startas. Detta tog nästan 4 år innan det gjordes och då hade jag, arbetsförmedling och arbetspsykolog tjatat och tryckt på för att få igång utredning!

I augusti 2014 fick jag diagnoserna ADHD och Atypisk Autism.

Påbörjade direkt behandling för ADHD och mycket blev bättre men mycket återstår såhär 1,5år senare.

Jag försöker hålla mig aktiv, förutom att ta hand om familjen och vovven så bowlar jag för BK Tranan, klubben för funktionsnedsatta och så är jag aktiv inom HRFs (Hörselskadades riksförbund) lokalförening här i Tidaholm, sitter som sekreterare.

I övrigt består mitt liv av att kämpa, hitta lösningar på de utmaningar och problem som våra funktionshinder ger oss! Det är ofta en kamp! Men man lär sig mer och mer hur man ska hantera det!

Kontakta MammaKaos: michaela@familjenlejonberg.se

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge